Omega 3 och cancer

Min nyfikenhet på hur omega 3 påverkar kroppen ledde mig till att söka samband mellan cancer & denna hälsosamma del av kosten. Vad händer när man återställer en obalans, kan det hjälpa till både före, under och efter sjukdom?

Läs mer
Hjärntrötthet/utbrändhet och omega 3

Efter min utbrändhet -15 lever jag fortfarande med bland annat hjärntrötthet, något som jag trodde att jag till viss del skulle få leva med resten av livet, men har nu fått tillbaka ytterligare en liten bit av mitt gamla jag.

Läs mer
Pollen och svullnad i ansiktet

Nu är pollensäsongen igång igen och för den som har pollenallergi kan det vara riktigt besvärligt med bland annat svullnad i ansiktet. Det går att hjälpa kroppen att ta hand om den genom att du ger dig själv lymfmassage i ansiktet.

Läs mer
Bröstcancer - 12 tecken att vara uppmärksam på

Bröstcancer kan drabba alla men är vanligast hos kvinnor. Det är viktigt att lära känna sina bröst och göra en egen undersökning ungefär en gång i månaden. Tidig upptäckt är viktigt i vägen mot tillfrisknande.

Läs mer
Vad gör en lymfnod?

Vi har mellan 500-1000st lymfnoder i våran kropp. De är ett viktigt första försvar och hjälper till att hålla oss friska.

Läs mer