Om mig

Jag heter Anna Wollin och är utbildad medicinsk massageterapeut och lymfmassör på Axelsons i Göteborg.
För mig är det viktigt att varje individ blir väl omhändertagen oavsett varför denne besöker mig. Mitt mål är att ge alla kunder en så bra upplevelse som möjligt, man ska känna sig trygg i massagerummet!

Jag har min praktik på våran lilla gård i Aplared utanför Borås. Lätt att hitta och självklart bra parkering. Sväng bara av väg 27, avfarten närmast Svenljungahållet, in mot Aplared så kan du inte missa det!

Vill man ha en proffessionell och problemlösande massage är Care by Wollin helt rätt ställe!

Min berättelseVill ni läsa om min hur min väg till massageterapeut började så kommer här min berättelse...

Det hela började redan vintern 2015, där det första lilla fröet såddes inom mig som sedan fick ligga i dvala och väckas till liv igen 2018.
För er som inte känner mig så har jag i många år jobbat med order och projekthantering med allt vad det innebär. Högt tempo, telefoner som ringer, en mailkorg som ständigt fylls på i en till synes omöjlig fart. Pga olika omständigheter, bland annat låg bemanning, så slutade det hela med att jag i maj det året gick in i väggen.
Fröet som såddes kom lite tidigare än det, närmare bestämt i februari samma år. Jag och min man gjorde ett tappert försök i att lindra stressen med ett besök på ett SPA. Jag hade aldrig fått massage innan men såg nyfiket fram emot lite avkoppling och hoppasdes det skulle hjälpa. När vi väl va på plats fick vi först lite bubbelbad och bubbel med frukt, sedan väntade en härlig fotinpackning, hela kroppen låg inpackad i varma handdukar och medan det gjorde sitt gav massören oss en nack/axelmassage och skalpmassage.
Vilken upplevelse, vilket lugn!
Jag själv låg där på bänken och kände varje cell i min kropp vibrera av stress. Jag fick kämpa för att hålla tillbaka tårarna men något med den där massören fick mig att hitta ett lugn. Jag tänkte där och då "varför har inte jag detta yrket?" Det blev ett frö som behövde lite tid på sig att blomstra.

Tyvärr hjälpte inte spabesöket för att förhindra en utbrändhet. Let's face it - det va ju som att försöka läka ett brutet ben med en plåsterlapp, skadan var redan skedd, även om jag inte själv visste om det. Det blev en rond med sjukskrivning, arbetsträning och samtalsterapi, stresshantering och till slut var jag tillbaka där allt en gång började. Och det gick bra... i några år.
Våren 2018 va det dags igen. Stress, högt tempo, denna gången inte bara från arbetet utan andra faktorer men likväl skadliga. Då började det lilla fröet göra sig påmint! Kanske skulle jag.... eller vågade jag inte?
Jag började kolla på olika kurser, vad som var bra och vad det kostade. Hur man går till väga och vad man behöver kunna innan. Jag började följa olika massörer på youtube och läste på om hur man jobbar i yrket. Ja, det va fysiskt, ja det kunde vara krävande men också SÅ GIVANDE!
Jag började lägga ett pussel mot en ny väg och till slut ansökte jag om tjänstledigt. Beslutet var taget och nu skulle jag äntligen våga pröva mina vingar och göra något nytt!

Responsen från både kunder på praktiken i skolan och kunder privat har varit överväldigande. Tänk att jag kunde hjälpa människor! Vilken känsla! Så fina möten och så härliga människor man får träffa i detta yrke. Många med små besvär som är snabbt avhjälpt, men också livslånga problem som inte går att "bota", men man kan absolut LINDRA!

Det har varit värt varenda sekund och jag är så glad över att jag vågade lägga detta pussel mot en ny väg!


Inne hos care by wollin