Kosttillskott från Zinzino

När jag väljer ett tillskott vill jag vara säker på att välja ett som har hög kvalitet och som håller det den lovar, därför valde jag att jobba med Zinzino. Nu kan du till och med ta ett test och se hur du själv ligger till och få tydligt svar på vilken balans du har mellan omega 6 och omega 3 - de viktiga fettsyrorna i kroppen. 

Hälsa börjar inifrån

Klicka på bilderna för att läsa mer eller beställa produkterna. Nedan ser du ett utbud av de produkter som finns. Du beställer via Zinzinos hemsida och det är då viktigt att du följer länkarna nedan för att kopplas ihop med mig som säljare. 
Läs gärna detta innan du beställer >> 
BalanceOil - Omega 3

Vill du hjälpa kroppen och den mentala hälsan på cellnivå? Balansen mellan omega6 och omega3 är viktig för kroppen.
BalanceOil ökar och bibehåller dina omega-3-nivåer på ett säkert sätt, justerar ditt omega 6:3 förhållande, skapar gynnsamma nivåer för ditt kolesterol, ditt hjärta och din hjärna. Köp till ett test och få svar på hur din balans är!

Xtend och Xtend +

Xtend är vårt mest avancerade kosttillskott för immunförsvaret, en enastående källa till 23 viktiga vitaminer, mineraler, fytonäringsämnen och en renad betaglukan 1,3/1,6 från bakjäst, vilka skyddar och förnyar celler och vävnader - det perfekta komplementet till BalanceOil för en komplett hälsoplan.

ZinoShine +

Denna produkt innehåller vitamin D3 och magnesium som är så viktigt för oss i de Nordiska länderna, framför allt på vinterhalvåret.  Stödjer ditt immunsystem, minskar trötthet samt stödjer funktionen hos dina muskler, ben och tänder. Du kan även här köpa till ett test och få svar på om du är i obalans!

Viva +

Ett naturligt kosttillskott som utformats för att lindra stress, förbättra humöret och stärka  ditt välmående. Innehåller ett patenterat extrakt från pistillmärken av saffran (affron®), fem B-vitaminer, jod och vitamin C.

ZinoGene +

Helt naturliga ingredienser för effektiv biotillgänglighet. Ackumuleringen av dysfunktionella celler och en minskning av regeneration är delar av åldrandeprocessen. Den hastighet med vilket detta sker påverkas av näringsinnehållet i vår mat. Det är därför vi har utvecklat ZinoGene+.

ZinoBiotic + 

Detta är en skräddarsydd blandning av 8 naturliga kostfibrer. Dessa fibrer metaboliseras i kolon (tjocktarmen) där de främjar tillväxten av friska bakterier. ZinoBiotic+ hjälper till att minska blodsockerökning efter måltider och upprätthålla goda kolesterolnivåer. Fibrerna främjar många hälsosamma tarmfunktioner.

Testa din balans

Testet kostar 1349:- Jag hjälper dig att ta ett vetenskapligt torrblodstest som visar hur din fettsyrebalans ser ut. Svaret får du via mail efter ca 2 veckor och då ingår en genomgång av resultatet via telefon eller datorlänk. 

Visar ditt test att kroppen är i obalans och du väljer att påbörja åtgärdsprogrammet, får du dina 1349:- återbetalda och investerar istället pengarna i din framtida hälsa.  

Vi går igenom alla åtgärder och priser vid mötet för att anpassa efter DINA behov.

Kosttillskotten:

Kommer fler inom kort


Lymfföreläsning:
Skriv i mailet vilken dag du önskar delta

Välkommen på
hälsopresentation

Hälsopresentation:
Är du nyfiken på en eller flera av produkterna som finns
tillgängliga så häng med på en kostnadsfri
hälsopresentation online. Där får du veta mer om varje produkt, varför omega 3 är livsviktigt för oss och vad som händer i kroppen när balansen mellan omega 6 och omega 3 hamnar på rätt nivå.


Jag går igenom hur ett torrblodstest går till och vad det kommer att visa. Jag visar även hur MITT test såg ut när jag tog det.


Föreläsning om lymfsystemet:

Vill du veta mer om lymfsystemet, vad det är, varför det är så viktigt och vad du själv kan göra för att hjälpa det på bästa sätt så häng med på denna matnyttiga föreläsning.

Du kommer få en bra kunskap om vad lymfsystemet jobbar med och hur det fungerar på bara 60 min och det kommer finnas tid att ställa frågor efteråt.  

Presentationen tar ca 60 minuter och det finns tid att ställa frågor under tiden eller efteråt.

Vill du ha en mer personlig genomgång så kontakta mig så gör vi en enbart för dig.

Care by Wollin

Boråsvägen 57

Aplared

51650

Sverige